Szent János Katolikus Általános Iskola

Tavaszi programok 2024.

Márc. 1. (péntek)Tanítás nélküli munkanap. Ezen a napon az érintett osztályok        (4.  és 6. évfolyam) szintvizsgáznak, erről nekik bővebb információt az osztályfőnök küldtek. A többi osztály ezen a napon nem jön iskolába.  

Márc. 4-8-ig alsó és felső tagozaton nyílt napokat tartunk, melyről az osztályfőnökök pontosabb értesítést küldenek.

Márc. 12-én (kedd), ünnepi műsor a tornateremben, a márc. 15-i forradalomra emlékezve. Ezen a napon ünneplő ruha és kokárda viselete kötelező.

Márc. 15. (péntek) Nemzeti ünnep, tanítási szünet.

Márc. 21-én (csütörtökön) alsó és felső tagozatosok lelki napja. A nap a szokott időben kezdődik és ér véget, étkezés lesz. A márc. 23-ra tervezett közös mise ezen a napon lesz megtartva.

Márc. 22-én (péntek) a víz világnapja, projekt nap az alsó tagozaton, színházi előadással, osztályprogramokkal.

(A Márc. 23-ára, szombatra tervezett közös szentmise előbb, márc. 21-én, a lelki napon, tanítási időben lesz.)

Március 23 -án szombaton a Madách Színházba megy az 1. évfolyam (most csak a gyerekekkel).Lázár Ervin: Négyszögletű kerek erdő című előadást tekintjük meg. Várhatóan 6. 500 Ft lesz ennek a költsége. (a buszos árajánlatára még várunk). Akinek ez az időpont 

Márc. 27-én (szerda, utolsó tanítási nap) rendezzük hagyományos húsvéti vásárunkat. Költőpénzt hozhatnak, akik szeretnének vásárolni.                                        Ezen a napon 11:40-ig tart a tanítás, étkezés, tanulószoba nincs.         

Aki igényel ügyeletet erre a napra délután, az márc. 22-ig jelezze az osztályfőnököknek. Ezen a délutánon van a pedagógusok és a szülők lelki napja.                 A szülőknek 16:00 órától, Nagy Attila piarista szerzetes atya a templomban tart előadást, elmélkedést. Osztályonként minimum 5 fő jelenlétére számítunk.

Márc. 28. – ápr. 7-ig húsvéti szünet. Első tanítási nap április 8. (hétfő)